Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στα 208 εκ. τα κέρδη Q1, λέει η Εθνική-P&Κ

Οριακή αύξηση σε έσοδα και στάσιμα καθαρά κέρδη σε ετήσια βάση θα ανακοινώσει ο ΟΠΑΠ για το α΄ τρίμηνο, προβλέπει η Εθνική - P&Κ σε έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση "outperform" και τιμή-στόχο στα 25,5 ευρώ.

ΟΠΑΠ: Στα 208 εκ. τα κέρδη Q1, λέει η Εθνική-P&Κ
Οριακή αύξηση στα έσοδα και στάσιμα καθαρά κέρδη σε ετήσια βάση θα ανακοινώσει ο ΟΠΑΠ για το α' τρίμηνο, προβλέπει η Εθνική-Π&Κ σε έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση "outperform" και τιμή-στόχο στα 25,5 ευρώ.

Ειδικότερα, προβλέπει ότι τα έσοδα του οργανισμού θα διαμορφωθούν στο 1,44 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 4,3%, τα EBITDA στα 283 εκατ. ευρώ, χαμηλότερα 5,4% σε ετήσια βάση, ενώ τα καθαρά κέρδη θα διαμορφωθούν στα 208 εκατ. ευρώ.

Όπως σχολιάζει η χρηματιστηριακή, η απόδοση της μετοχής του ΟΠΑΠ ήταν χαμηλότερη σε σχέση με την ευρύτερη αγορά τις τελευταίες εβδομάδες, κυρίως λόγω της ακύρωσης της ιδιωτικοποίησης της τουρκικής λοταρίας, Milli Piyango.

Ωστόσο, η Εθνική - P&Κ εκτιμά ότι αργά ή γρήγορα, τα ισχυρά θεμελιώδη και τα μεγέθη α΄ τριμήνου θα επανέλθουν στο προσκήνιο και θα δείξουν ότι η μετοχή αποτελεί μία εκ των ασφαλέστερων επιλογών για το 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v