Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΕΧΑΑ: Στις 20/4 η γ’ ετήσια τακτική συνέλευση

Την Τρίτη 20 Απριλίου 2004, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο HILTON η Ανοικτή Συνεδρίαση της Τρίτης Ετήσιας Τακτικής της Συνέλευσης της Ένωσης Εταιριών Εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ΕΕΕΧΑΑ). Οι ομιλητές.

ΕΕΕΧΑΑ: Στις 20/4 η γ’ ετήσια τακτική συνέλευση
Την Τρίτη 20 Απριλίου 2004, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο HILTON η Ανοικτή Συνεδρίαση της Τρίτης Ετήσιας Τακτικής της Συνέλευσης της Ένωσης Εταιριών Εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ΕΕΕΧΑΑ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΕΕΧΑΑ, κατά την Ανοικτή Συνεδρίαση έχουν προσκληθεί ως ομιλητές ο Υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών, ο Υπουργός Ανάπτυξης, ο Πρόεδρος Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο Πρόεδρος Χρηματιστηρίου Αθηνών καθώς και ο Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής EEEXAA.

Η Ένωση Εταιριών Εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ΕΕΕΧΑΑ) ιδρύθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2000 από εξήντα πέντε μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) κατά την διάρκεια μιας ημερίδας με θέμα την Εταιρική Διακυβέρνηση (ΕΔ).

Στην συνέχεια στις ιδρύτριες εταιρίες προστέθηκαν και άλλες τόσες που ενώ ήταν εισηγμένες, δεν ήταν μέλη του ΣΕΒ. Σήμερα η Ένωση εκπροσωπεί το 81% της συνολικής κεφαλαιοποίησης του Χρηματιστηρίου.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση πως η Ένωση ασχολείται με τα προβλήματα που απασχολούν ή που θα έπρεπε να απασχολούν τα μέλη της, ενώ με τις εσωτερικές της επιτροπές (κανονισμών, διεθνών λογιστικών προτύπων και επικοινωνίας) γνωμοδοτεί σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και προετοιμάζει τις θέσεις των εισηγμένων..



Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί ώρα 19.00, στο ξενοδοχείο HILTON και στην αίθουσα ”ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v