Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cheuvreux: Αναβάθμιση για Eurobank-Πειραιώς

Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank παραμένουν οι κορυφαίες επιλογές της Cheuvreux, σύμφωνα με έκθεση στις 13/5, με αναβάθμιση των συστάσεων για Eurobank και Πειραιώς.

Cheuvreux: Αναβάθμιση για Eurobank-Πειραιώς
Η Εθνική Τράπεζα και η Alpha Bank παραμένουν οι κορυφαίες επιλογές της Cheuvreux, σύμφωνα με έκθεση στις 13/5 και αναβαθμίζονται οι συστάσεις για τη Eurobank και την Πειραιώς.

Εν γένει ο διεθνής οίκος είναι θετικά προσκείμενος στον ελληνικό τραπεζικό κλάδο, τονίζοντας ότι αυτή η στάση του οφείλεται στα θεμελιώδη των τραπεζών, τα οποία αποτυπώνονται και στις τιμές-στόχους που θέτει γι’ αυτές.

Η Εθνική Τράπεζα και η Alpha Bank παραμένουν οι κορυφαίες επιλογές της Cheuvreux, με σύσταση "outperform" και τιμές-στόχους στα 20 ευρώ και στα 10 ευρώ αντίστοιχα.

Παράλληλα, οι αναλυτές του οίκου προχωρούν σε αναβάθμιση της σύστασης για τη Eurobank και την Πειραιώς σε "outperform" από "underperform" πριν.  Ο διεθνής οίκος διατηρεί την τιμή-στόχο των 10 ευρώ τόσο για τη Eurobank όσο και για την Τράπεζα Πειραιώς. 

Παράλληλα επαναδιατυπωνει τη σύσταση "sell" για το Τ.Τ. και την ATEbank, με τις τιμές-στόχους να διαμορφώνονται στα 5 ευρώ και στο 1,3 ευρώ αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v