Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 5,50 ευρώ ”βλέπει” την Φουρλής η Marfin

Με την τιμή στόχο των 5,50 ευρώ και τη σύσταση outperform ξεκινά την κάλυψη της εταιρίας Φουρλής η Marfin Analysis, σε έκθεσή της με ημερομηνία 15 Απριλίου. Οι εκτιμήσεις για το 2004.

Στα 5,50 ευρώ ”βλέπει” την Φουρλής η Marfin
Με την τιμή στόχο των 5,50 ευρώ και τη σύσταση ”outperform” ξεκινά την κάλυψη της εταιρίας Φουρλής η Marfin Analysis, σε έκθεσή της με ημερομηνία 15 Απριλίου και τίτλο ”Κάτι βαθύτερο από μια ιστορία ανάκαμψης”.

Η Marfin Analysis αναφέρει στην έκθεσή της ότι ο όμιλος Φουρλή είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους στην Ελλάδα, με δραστηριότητες χονδρικής και λιανικής, με τέσσερις αλυσίδες λιανικής, την Κωτσόβολος, την One Way, την ΙΚΕΑ και την Intersport.

Ειδικότερα, η Marfin Analysis στην έκθεσή της αναφέρει ότι ο τζίρος της Φουρλής το 2004 αναμένεται να διαμορφωθεί στα 693,2 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 23,7% σε σχέση με πέρυσι, ενώ τα EBITDA εκτιμώνται στα 56,5 εκατ. ευρώ (+40,3% σε ετήσια βάση).

Εξάλλου, η Marfin Analysis εκτιμά ότι τα κέρδη προ φόρων της Φουρλής θα υπερτριπλασιαστούν στα 28,5 εκατ. ευρώ, σε σχέση με πέρυσι, ενώ το περιθώριο των EBITDA αναμένεται να βελτιωθεί στο 8,1%.

Σύμφωνα με την Marfin Analysis, το σημείο καταλύτης για την ανάκαμψη της εταιρίας ήταν η αναδιάρθρωση των καταστημάτων Κωτσόβολος, καθώς και η καθιέρωση των αλυσίδων ΙΚΕΑ και Intersport.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v