Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Αύξηση τιμής-στόχου από Proton Bank

Σε αύξηση της τιμής στόχου για την μετοχή της Frigoglass προχωρά η ProtonBank σε έκθεσή της στις 14/5, προβλέποντας, όμως, «αδύναμα» μεγέθη για το α’ τρίμηνο του 2009.

Frigoglass: Αύξηση τιμής-στόχου από Proton Bank
Σε αύξηση της τιμής στόχου για την μετοχή της Frigoglass προχωρά η Proton Bank σε έκθεσή της στις 14/5, προβλέποντας, όμως, «αδύναμα» μεγέθη για το α’ τρίμηνο του 2009. H σύσταση παραμένει neutral.

Η νέα τιμή στόχος τοποθετείται στα 5,30 ευρώ, έναντι 4,60 ευρώ πριν, ενώ η ProtonBank προχωρά σε υποβάθμιση του μεσοσταθμισμένου κόστους κεφαλαίου στο 9,2%, έναντι 9,7% πριν.

Σε ό,τι αφορά τα κέρδη α’ τριμήνου του ελληνικού ομίλου –τα οποία ανακοινώνονται στις 22/5 πριν από το «άνοιγμα» της αγοράς- η Proton Bank προβλέπει ότι θα είναι «αδύναμα», με τις πωλήσεις να υποχωρούν 60% σε ετήσια βάση στα 58,7 εκατ. ευρώ.

Όμως θεωρεί ότι η πορεία της εταιρείας σε Ασία και Αφρική θα είναι θετική, με αποτέλεσμα να «απορροφήσει» την όποια υποχώρηση στην Ευρώπη.

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων για το σύνολο του ομίλου θα υποχωρήσουν 71% στα 11,1 εκατ. ευρώ, ενώ τα συνολικά έσοδα θα διαμορφωθούν στα 0,9 εκατ. ευρώ, έναντι 20,8 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v