Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin Analysis: Από τις διεθνείς αγορές η τάση

Από τις διεθνείς αγορές, εκτιμά η Marfin Analysis στο εβδομαδιαίο report της, πως θα δοθεί για άλλη μια φορά η τάση και στην ελληνική αγορά, εν αναμονή της έναρξης της περιόδου εταιρικών ανακοινώσεων. Εντός των επόμενων ημερών οι αλλαγές σε τράπεζες -οργανισμούς του Δημοσίου. Καταλύτης οι τράπεζες.

Marfin Analysis: Από τις διεθνείς αγορές η τάση
Από τις διεθνείς αγορές, εκτιμά η Marfin Analysis στο εβδομαδιαίο report της, πως θα δοθεί για άλλη μια φορά η τάση και στην ελληνική αγορά, εν αναμονή της έναρξης της περιόδου εταιρικών ανακοινώσεων.

Ειδικότερα, στην ανάλυσή της με ημερομηνία 13 Απριλίου, η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, η αγορά κατέγραψε εβδομαδιαία κέρδη 3,3%, με τις τραπεζικές μετοχές να ενισχύονται σημαντικά.

Όσον αφορά σε αυτή την εβδομάδα, η Marfin Analysis εκτιμά η κυβέρνηση τελικώς θα ανακοινώσει τις αλλαγές στις διοικήσεις των κρατικά ελεγχόμενων τραπεζών και οργανισμών, στις επόμενες ημέρες.

Ακόμη, εκτιμά η Marfin Analysis, η έναρξη της περιόδου ανακοινώσεως των αποτελεσμάτων τριμήνου, που ξεκινά με αυτά της Εθνικής Τράπεζας και της Alpha Bank στις 28 και 29 Απριλίου αντίστοιχα, είναι πιθανό να αποτελέσει τον αναγκαίο καταλύτη για μια μεσοπρόθεσμη άνοδο των μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v