Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚ: Θέμα ωρών το νέο ΔΣ- Όλα τα ονόματα

Ποιοι θα μετάσχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα, ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες. Οι δύο αντιπρόεδροι.

ΕΚ: Θέμα ωρών το νέο ΔΣ- Όλα τα ονόματα
Θέμα σύντομου χρόνου, ίσως και ωρών είναι η ανακοίνωση της σύνθεσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η οποία αναμένεται να έχει εκπλήξεις ακόμη και σε σχέση με τα ονόματα που κυκλοφορούσαν προ ημερών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Euro2day.gr, η σύνθεση -που πρόκειται εκτός σημαντικού απροόπτου να υπογράψει ο αρμόδιος υπουργός Οικονομίας κ. Παπαθανασίου - έχει ως εξής.

Πρόεδρος ο κ. Αναστάσιος Γαβριηλίδης.

Αντιπρόεδροι τελικώς θα είναι ο κ. Ξενοφών Αυλωνίτης, στέλεχος με μακρά εμπειρία στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ο κ. Γιώργος Χατζηνικολάου, χρηματιστής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του International Swaps and Derivatives Association (ISDA) στο Λονδίνο.

Μέλη οι κύριοι Καπράλος (πρόεδρος του ΧΑ), Γούσιος (εκπρόσωπος της Τράπεζας της Ελλάδος) Καβουρόπουλος (πρώην γενικός διευθυντής της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών και το μακροβιότερο σε θητεία μέλος της ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς) και ο δικηγόρος στο επάγγελμα κ. Κομματάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v