ΑΧΕ: Ανόδου συνέχεια, με τράπεζες στο επίκεντρο

Διατήρηση της ανοδικής τάσης αναμένουν για σήμερα οι ΑΧΕ, με τις τράπεζες να βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της Εμπορικής (σήμερα) και της ΑΤΕ (στις 14/5).

ΑΧΕ: Ανόδου συνέχεια, με τράπεζες στο επίκεντρο
Διατήρηση της ανοδικής τάσης αναμένουν για σήμερα οι ΑΧΕ, με τις τράπεζες να βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της Εμπορικής (σήμερα) και της ΑΤΕ (στις 14/5). Πιο αναλυτικά:

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς αγορές. Στο επίκεντρο ο τραπεζικός κλάδος, λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της Εμπορικής (σήμερα) και της ΑΤΕ (στις 14/5).

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο, μετά τα κέρδη σε Wall Street και σε Ασία, αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως από υψηλότερο επίπεδο θα ξεκινήσει η συνεδρίαση και στη Σοφοκλέους.

Διατήρηση της ανοδικής τάσης στη Σοφοκλέους, μετά τις επιδόσεις του χρηματοοικονομικού κλάδου διεθνώς την Παρασκευή, αναμένει η Alpha Finance.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε 0,5% υψηλότερα, καταγράφοντας εβδομαδιαία κέρδη 4,8%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται κατά μέσο όρο στα 301 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v