ΑΧΕ: Θετική συνεδρίαση με ΟΤΕ-3Ε στο επίκεντρο

Για μια ακόμα θετική συνεδρίαση κάνουν λόγο οι αναλυτές, οι οποίοι εκτιμούν ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκονται οι μετοχές του ΟΤΕ και της Coca Cola, λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τους.

ΑΧΕ: Θετική συνεδρίαση με ΟΤΕ-3Ε στο επίκεντρο
Για μια ακόμα θετική συνεδρίαση κάνουν λόγο οι αναλυτές, οι οποίοι εκτιμούν ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκονται οι μετοχές του ΟΤΕ και της Coca Cola, λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τους για το α' τρίμηνο. Πιο αναλυτικά:

Διατήρηση του θετικού προσήμου αναμένει η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως οι μετοχές των ΟΠΑΠ (λόγω Milli Piyango), Coca Cola και ΟΤΕ (λόγω ανακοίνωσης οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου), θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Σε θετικό πεδίο εκτιμά η Alpha Finance ότι θα ανοίξει σήμερα η Σοφοκλέους, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς αγορές.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο, με την προσοχή στραμμένη στις αποφάσεις ΒοΕ και ΕΚΤ για τα επιτόκια, αναμένει η Proton Bank, η οποία «βλέπει» σταθεροποιητικό προς υψηλότερο άνοιγμα για την Σοφοκλέους, με τις μετοχές του ΟΤΕ και της Coca Cola στο επίκεντρο.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 1,4% στις 2.191 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 347 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v