Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Αναβάθμιση σε neutral από τη UBS

Σε αναβάθμιση της σύστασης για την Εμπορική Τράπεζα από ”reduce” σε ”neutral 2” προχώρησε η UBS στην έκθεσή της με ημερομηνία 1 Απρίλιου 2004. Η τιμή-στόχος για τη μετοχή παραμένει αμετάβλητη στα 19,1 ευρώ. Τι αναφέρεται για τη νέα διοίκηση.

Εμπορική: Αναβάθμιση σε neutral από τη UBS
Σε αναβάθμιση της σύστασης για την Εμπορική Τράπεζα από μείωση θέσεων (”reduce”) σε ουδέτερη θέση (”neutral 2”) προχώρησε η UBS στην έκθεσή της με ημερομηνία 1 Απρίλιου 2004.

Η τιμή-στόχος για τη μετοχή παραμένει αμετάβλητη στα 19,1 ευρώ.

Όπως αναφέρει ο διεθνής οίκος στην έκθεσή του, η αναβάθμιση της σύστασης αποδίδεται στο ότι κατά την εκτίμησή του δεν υπάρχει περιθώριο καθοδικής κίνησης του τίτλου χαμηλότερα της τιμής-στόχου που έχει θέσει.

Ταυτόχρονα, αναφέρει, η τιμή-στόχος μένει αμετάβλητη στα 19,1 ευρώ, καθώς δεν υπάρχουν αναθεωρήσεις των προβλέψεων αναφορικά με τα κέρδη.

Η έκθεση αναφέρεται ακόμη στις διοικητικές αλλαγές που συνέβησαν στην Εμπορική, ενώ επισημαίνει τη σημαντική πείρα του κ. Προβόπουλου στον τραπεζικό κλάδο.

Η UBS επισημαίνει ακόμη τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση, οι οποίες σχετίζονται με την αντιστροφή των τάσεων σε λειτουργικό επίπεδο, αντικαθιστώντας τα έσοδα με συναλλαγές με περισσότερο διατηρήσιμες πηγές εσόδων και διευθετώντας το επεκτεινόμενο κόστος του ομίλου.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v