Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Στα 17,7 ευρώ η ”αντίσταση” για EFG

Στην περιοχή των 17,7 ευρώ τοποθετούν την αντίσταση οι αναλυτές της Fortius ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της EFG Eurobank, έπειτα από την πλαγιοανοδική κίνηση που πραγματοποιεί ο τίτλος τις τελευταίες εβδομάδες πάνω από τη στήριξη που παρέχει η περιοχή των 16 ευρώ.

Fortius: Στα 17,7 ευρώ η ”αντίσταση” για EFG
Στην περιοχή των 17,7 ευρώ τοποθετούν την αντίσταση οι αναλυτές της Fortius ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της EFG Eurobank, έπειτα από την πλαγιοανοδική κίνηση που πραγματοποιεί ο τίτλος τις τελευταίες εβδομάδες.

Όπως αναφέρει η Fortius, η κίνηση αυτή της EFG Eurobank πραγματοποιείται πάνω από τη στήριξη που παρέχει η περιοχή των 16 ευρώ.

Ανοδική διάσπαση του επιπέδου των 17,7 ευρώ (όπου σημειώθηκε τοπική κορυφή στα μέσα Μαρτίου) εκτιμούν οι αναλυτές της ΑΧΕΠΕΥ, με υψηλό όγκο συναλλαγών, θα θέσει ως στόχο το επόμενο σημείο αντίστασης, που εντοπίζεται στα 19 ευρώ.

Αντίθετα, συνεχίζει η Fortius, καθοδική διάσπαση των 16 ευρώ θα επαναφέρει τη μετοχή στα 14,5 ευρώ, περιοχή όπου διέρχεται ο απλός κινητός μέσος τάσης 50 εβδομάδων, ο οποίος, συμπληρώνει η Fortius, έχει διαπρέψει στον μέχρι τώρα ρόλο του ως γραμμή στήριξης - αντίστασης.

Εξάλλου, συνεχίζει η χρηματιστηριακή, η μετοχή της τράπεζας έχει καταγράψει κέρδη 2,50 περίπου ευρώ από τα επίπεδα τιμών που επιτεύχθηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου του 2003.

* Η τεχνική ανάλυση της Fortius AXEΠΕΥ για την EFG- Eurobank δημοσιεύεται στην δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v