Θετικό άνοιγμα αναμένουν οι ΑΧΕ

Θετικό άνοιγμα στη σημερινή συνεδρίαση και πιθανή συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές. Η ΕΧΑΕ στο επίκεντρο λόγω της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων α΄ τριμήνου.

Θετικό άνοιγμα αναμένουν οι ΑΧΕ
Θετικό άνοιγμα στη σημερινή συνεδρίαση και πιθανή συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές. Η ΕΧΑΕ στο επίκεντρο λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του α΄ τριμήνου.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, εκτιμώντας πως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκεται η ΕΧΑΕ, η οποία θα ανακοινώσει μετά τη λήξη της συνεδρίασης τα αποτελέσματά της για το α΄ τρίμηνο.

Θετικό ξεκίνημα για τη σημερινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους αναμένει η Alpha Finance.

Μικτό άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών περιμένει η Proton Bank, με την προσοχή των επενδυτών στραμμένη στην ανακοίνωση των στοιχείων για την αγορά κατοικίας στις ΗΠΑ.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 3,25% στις 2.054 μονάδες, καταγράφοντας εβδομαδιαία κέρδη σε ποσοστό 6,6%, με τους δείκτες FTSE-20, FTSEM-40 και FTSES-80 να ενισχύονται κατά 7,7%, 6% και 2% αντίστοιχα, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v