ΕΚ:Σήμερα η ακρόαση του Α. Γαβριηλίδη στη Βουλή

Το μεσημέρι αναμένεται η ακρόαση του κ. Αν. Γαβριηλίδη στη Βουλή, ενώ το Χ.Α. αναμένεται να εγκρίνει σήμερα τον ορισμό των 3 υποψηφίων του Χ.Α. για την εκλογή μελών του νέου Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

ΕΚ:Σήμερα η ακρόαση του Α. Γαβριηλίδη στη Βουλή
Σήμερα το μεσημέρι στις 13:00  αναμένεται η ακρόαση του προταθέντος από την κυβέρνηση νέου προέδρου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Αν. Γαβριηλίδη από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο και ο διορισμός του κ. Γαβριηλίδη εγκριθεί από τη Βουλή, τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις περί διορισμού του επταμελούς Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, εκπρόσωπος του Χ.Α. αναμένεται να επιλεγεί ο κ. Σπύρος Καπράλος, ενώ εκκρεμεί η αντίστοιχη πρόταση από την ΤτΕ για εκπροσώπηση μέλους της στη διοίκηση της Ε.Κ.

Τα υπόλοιπα 4 μέλη της Ε.Κ. -δύο εκ των οποίων θα είναι οι νέοι αντιπρόεδροι αυτής- πρόκειται να ανακοινωθούν από τον υπουργό Οικονομίας εντός των επόμενων ημερών.

Για τον σκοπό αυτό, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Χ.Α. αναμένεται να εγκριθεί ο ορισμός των 3 υποψηφίων του Χ.Α. για την εκλογή των μελών του νέου Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.


- Τα άλλα θέματα της ατζέντας του Δ.Σ. του Χ.Α.


Άλλα θέματα στη σημερινή ατζέντα του Δ.Σ. του χρηματιστηρίου είναι:

- Έγκριση του Δ.Σ. του Χ.Α. για την πλήρωση προϋποθέσεων εισαγωγής των μετοχών των εταιριών Biomedica Life Sciences και Τζινευράκης Εμπορία Κατεψυγμένων για την εισαγωγή στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α.

- Έγκριση εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των νέων τίτλων της εταιρίας Υιοί Χατζηκρανιώτη που προέκυψαν από ΑΜΚ με την καταβολή μετρητών και το δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

- Ενημέρωση του Χ.Α. για τη μείωση της ονομαστικής τιμής της εταιρίας Plias ABEE.

- Ενημέρωση του Χ.Α. για τη δημοσίευση πληροφοριακού σημειώματος της Ντρουκφάρμπεν Ελλάς ΑΕΒΕ για την απόσχιση του κλάδου μελανιών της εταιρίας.

- Έγκριση του Χ.Α. για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας OTC Βιοϊατρικής & Ρομποτικής Τεχνολογίας ΑΕΕ, μετά την επίτευξη επαρκούς διασποράς των μετοχών της, μέσω της αύξησης Μ.Κ. με διάθεση μετοχών σε περιορισμένο κύκλο μετόχων.

- Ανανέωση της ιδιότητας του Ε.Δ. επί των μετοχών της εταιρίας Ηλεκτρονική από την Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v