ΧΑ: Ιασώ και Τέρνα Ενεργειακή μπαίνουν στο ΓΔ

Οι μετοχές των Ιασώ και Τέρνα Ενεργειακής εισέρχονται στο Γενικό Δείκτη της Σοφοκλέους μετά τη σημερινή συνεδρίαση της συμβουλευτικής επιτροπής των Δεικτών του ΧΑ.

ΧΑ: Ιασώ και Τέρνα Ενεργειακή μπαίνουν στο ΓΔ
Οι μετοχές των Ιασώ και Τέρνα Ενεργειακής εισέρχονται στο Γενικό Δείκτη της Σοφοκλέους μετά τη σημερινή συνεδρίαση της συμβουλευτικής επιτροπής των Δεικτών του ΧΑ.

Αναλυτικότερα η Συμβουλευτική Επιτροπή των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών του Χ.Α. κατά την σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε τις ακόλουθες αλλαγές στην σύνθεση των Δεικτών ως αποτέλεσμα της τακτικής εξαμηνιαίας αναθεώρησης της σύνθεσης τους.

Πιο συγκεκριμένα:

• Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α.

Συνολικά δύο (2) προσθήκες (Τέρνα Ενεργειακή, ΙΑΣΩ) και δέκα τρείς (13) διαγραφές (Sprider Stores, Καθημερινή, Χαλκόρ, Singularlogic, Sciens, Info-quest, FG Europe, Σφακιανάκης, Ηλεκτρονική Αθηνών, Lavipharm, Autohellas, Νυρεύς, Μινωικές Γραμμές) από την υφιστάμενη σύνθεσης του Δείκτη. Στην νέα σύνθεση του Δείκτη θα συμμετέχουν σαράντα εννέα (49) μετοχές.

Δείκτης Τιμών Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης Χ.Α.

Συνολικά δέκα πέντε (15) προσθήκες ( Sprider, Proton, Χαλκορ, Singularlogic, Πήγασος Εκδοτική, Lavipharm, Aspis Bank, Κλουκίνας- Λάππας, Sciens, Info-quest, Νηρεύς, Ηλεκτρονική Αθηνών, Δάιος, Σφακιανάκης, Παρνασσός) και δέκα πέντε (15) διαγραφές (Βιοτέρ, Pasal, Ελληνικά Καλώδια, Kleeman Hellas, Inform Λύκος, Ελαστρον, Λούλη Μύλοι, Eurodrip, ΑXON Συμμετοχών, Σελόντα, Δίας Ιχθ/γειες, Αλουμύλ Μυλωνάς, Sato, Βαλκάν Ακίνητα) από την υφιστάμενη σύνθεσης του Δείκτη. Στην νέα σύνθεση του Δείκτη θα συμμετέχουν είκοσι (20) μετοχές.

• Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Τιμών Χ.Α.

Συνολικά δύο (2) προσθήκες και δέκα τρείς (13) διαγραφές από την υφιστάμενη σύνθεσης του Δείκτη. Στην νέα σύνθεση του Δείκτη θα συμμετέχουν σαράντα εννέα (49) μετοχές.

• Δείκτης Τιμών Εναλλακτικής Αγοράς Χ.Α.

Δεν υπήρξαν προσθήκες ή διαγραφές από την υφιστάμενη σύνθεση του Δείκτη. Στην νέα σύνθεση του Δείκτη θα συμμετέχουν δέκα (10) μετοχές.

Όλες οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών την Δευτέρα 1η Ιουνίου 2009.

* Οι αλλαγές δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v