Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Fin: Τι συζήτησε με Intralot, Follie, Κορρέ

Συναντήσεις με στελέχη τριών εισηγμένων (Intralot, Folli Follie και Κορρές) είχαν αναλυτές της Alpha Finance, αποκομίζοντας «ουδέτερες» εντυπώσεις, όπως αναφέρεται σε έκθεση της χρηματιστηριακή με ημερομηνία 16 Απριλίου.

Alpha Fin: Τι συζήτησε με Intralot, Follie, Κορρέ
Συναντήσεις με στελέχη τριών εισηγμένων (Intralot, Folli Follie και Κορρές) είχαν αναλυτές της Alpha Finance, αποκομίζοντας «ουδέτερες» εντυπώσεις, όπως αναφέρεται σε ‘έκθεση της χρηματιστηριακή με ημερομηνία 16 Απριλίου.

Τη σύσταση Neutral διατηρεί η Alpha Finance για την Intralot, κατόπιν της συνάντησης που είχαν στελέχη της με τον υπεύθυνο Επενδυτικών σχέσεων. Η χρηματιστηριακή ανησυχεί για τη μεταβλητότητα των ισοτιμιών στις αναδυόμενες αγορές. Επιπρόσθετα, η Alpha Finance προσθέτει ότι η τους τελευταίους τρεις μήνες εταιρία η «βρήκε τον εαυτό της» μέσα από σενάρια εξαγορών και συγχωνεύσεων που είτε την ήθελαν αγοραστή είτε στόχο και που εκτιμάται ότι βοήθησαν την πορεία της μετοχής.

Σενάρια εξαγορών και συγχωνεύσεων θα μπορούσαν να εξακολουθήσουν ως ο βασικός οδηγός της μετοχής, αναφέρει η χρηματιστηριακή επισημαίνοντας ακόμη ότι η καθοδική αναπροσαρμογή στις αποτιμήσεις ανά τον κόσμο έχει δημιουργήσει αριθμό ευκαιριών τις οποίες εντοπίζει η εταιρία. Συνολικά, η Alpha Finance προτιμά την επιφυλακτική στάση έναντι της Intralot δεδομένου του ράλι της μετοχής και της έκθεσης της εταιρίας σε ισοτιμίες αναδυόμενων αγορών.

Σε ό,τι αφορά την Folli Follie οι αναλυτές της χρηματιστηριακής, μετά τη συνάντησή τους με τον αντιπρόεδρο και τον υπεύθυνο επενδυτικών σχέσεων αναφέρουν ότι τα αντίστοιχα των εκτιμήσεων αποτελέσματα του 2008 για την εταιρία και ο πολλαπλασιαστής κερδών 2008 στο 2,8 επισκιάζονται από το υψηλό χρέος και τις αρνητικές ταμειακές ροές στο προηγούμενο έτος. Η Alpha Finance διατηρεί τη σύσταση neutral.

Τέλος, για την Κορρές, την οποία η χρηματιστηριακή δεν καλύπτει, εκτιμά ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς της η εταιρία στο τέλος του χρόνου θα εμφανίσει EBIT αμετάβλητα έως μονοψήφια άνοδο. Επίσης, κατάτην εκτίμηση της Alpha Finance, η Κορρές θα μπορούσε να βελτιώσει την κερδοφορία της κατά 0,5 εκατ. ευρώ φέτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v