Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: ”Βομβαρδισμένη” η ψυχολογία

”Βομβαρδισμένη” χαρακτηρίζει την ψυχολογία η Marfin Analysis στο εβδομαδιαίο της report, ενώ συνιστά μετοχές εταιριών με ισχυρές ταμειακές ροές και αμυντικό χαρακτήρα. Ποια είναι τα top picks της.

Marfin: ”Βομβαρδισμένη” η ψυχολογία
”Βομβαρδισμένη” χαρακτηρίζει την ψυχολογία η Marfin Analysis, στο εβδομαδιαίο της report, αποδίδοντας την εξέλιξη στην πολύνεκρη επίθεση της Μαδρίτης.

Εκτίμηση της χρηματιστηριακή είναι πως ελλείψει σημαντικών επιχειρηματικών εξελίξεων η προσοχή στρέφεται στις ενδεχόμενες διοικητικές αλλαγές στις κρατικές εταιρίες.

Οι μέχρι τώρα κινήσεις στην κατεύθυνση αυτή φαίνονται επιτυχημένες αναφέρει η Marfin αναφέροντας την περίπτωση της ΔΕΗ της Εθνικής, αλλά και της Εμπορικής. Στο ίδιο θέμα, οι εικαζόμενες αλλαγές στη διοίκηση του ΟΤΕ αναμένεται να μείνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η Marfin, όπως αναφέρει, εξακολουθεί να προτείνει μετοχές εταιριών με ισχυρές ταμειακές ροές, μετοχές με αμυντικό χαρακτήρα και μεγαλύτερης κεφαλαιοποίησης. Ανάμεσα στους τίτλους που εμφανίζουν τέτοια χαρακτηριστικά το top pick της Μarfin είναι ο Τιτάνας.

Αλλα top picks της εταιρίας είναι η ΔΕΗ, η Cosmote, η Elmec, η Folli Follie, η Γερμανός και η Coca Cola 3E.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v