Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Πτωτικό ξεκίνημα "δείχνει" η Wall

Σε πτωτικό άνοιγμα της Σοφοκλέους παραπέμπουν οι χθεσινές απώλειες που κατέγραψαν οι διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές, εν μέσω ισχνής ροής επιχειρηματικών ειδήσεων, όπως εκτιμούν οι αναλυτές.

ΑΧΕ: Πτωτικό ξεκίνημα δείχνει η Wall
Σε πτωτικό άνοιγμα της Σοφοκλέους παραπέμπουν οι χθεσινές απώλειες που κατέγραψαν οι διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές, εν μέσω ισχνής ροής επιχειρηματικών ειδήσεων, όπως εκτιμούν οι αναλυτές. Πιο αναλυτικά:

Η υποχώρηση των διεθνών χρηματιστηρίων δείχνει αρνητικό άνοιγμα της Σοφοκλέους, με τον τραπεζικό κλάδο να εκτιμάται ότι θα βρεθεί υπό πίεση, σύμφωνα με τη Marfin Analysis.

Άνοιγμα της Σοφοκλέους σε αρνητικό πεδίο, μετά και τις χθεσινές απώλειες στις μεγάλες διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές, αναμένει για σήμερα η Alpha Finance.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει η Proton Bank, μετά τις απώλειες στην Wall Street και στις ασιατικές αγορές, ενώ εκτιμά πως χαμηλότερο θα είναι το ξεκίνημα και για τη Σοφοκλέους, δεδομένης και της ισχνής ροής επιχειρηματικών ειδήσεων.

Την Πέμπτη (16/4) ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 2,3% στις 1.973 μονάδες, καταγράφοντας εβδομαδιαία κέρδη 4,9%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 247 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v