Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Εκτιμήσεις από Eurobank Sec για ΚINO

Για πωλήσεις 305 εκατ. ευρώ και 1,763 δισ. ευρώ, αντίστοιχα, στο 2004, για το Κino και το Στοίχημα κάνουν λόγο οι εκτιμήσεις της Eurobank Securities. Ακόμα, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΟΠΑΠ, το ΚINO θα γίνει πρωταγωνιστής ανάμεσα στα παίγνια, με τζίρο που θα ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ το 2004.

ΟΠΑΠ: Εκτιμήσεις από Eurobank Sec για ΚINO
Πρωταγωνιστής ανάμεσα στα παίγνια του ΟΠΑΠ θα γίνει το ΚΙΝΟ αναφέρουν οι εκτιμήσεις του οργανισμού, σύμφωνα με την Eurobank Securities, η οποία επικαλείται δημοσιεύματα του Tύπου.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στο πρωινό report της Eurobank Securities, η διοίκηση του ΟΠΑΠ εκτιμά πως οι πωλήσεις του ΚΙΝΟ θα ξεπεράσουν το 1 δισ. ευρώ το 2004.

Από την άλλη, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το Στοίχημα θα αποφέρει λιγότερο από το 50% των πωλήσεων της εταιρίας, κάνοντας το ΚΙΝΟ το παίγνιο με τις υψηλότερες πωλήσεις.

Σημειώνεται πως στο conference call που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2003 η διοίκηση υπογράμμισε πως θα κοινοποιήσει τις εκτιμήσεις της για το 2004, όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους.

Οι εκτιμήσεις της Eurobank Securities για το ΚΙΝΟ και το Στοίχημα όσον φορά στο 2004 κάνουν λόγο για πωλήσεις της τάξεως των 305 εκατ. ευρώ και του 1,763 δισ. ευρώ, αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v