Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HSBC: Αυξάνει τις τιμές για Φουρλή, ΤΕΝΕΡΓ

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη Φουρλής στα 10,3 ευρώ προχώρησε η HSBC, με έκθεσή της στις 16/4, στην οποία διατηρεί τη σύσταση "οverweight". Επίσης αυξάνει την τιμή για την ΤΕΝΕΡΓ στα 5,5 ευρώ.

HSBC: Αυξάνει τις τιμές για Φουρλή, ΤΕΝΕΡΓ
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη Φουρλής στα 10,3 ευρώ από 7,4 ευρώ προηγουμένως προχώρησε η HSBC, με έκθεσή της στις 16/4, στην οποία διατηρεί τη σύσταση "οverweight".

Όπως επισημαίνει, το concept των ΙΚΕΑ φαίνεται ανθεκτικό στις τρέχουσες δυσμενείς συνθήκες της αγοράς. Το αναμενόμενο άνοιγμα 6 νέων καταστημάτων μέχρι το τέλος του 2012 προσφέρει ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης σημειώνει η χρηματιστηριακή.

Σε ξεχωριστή της έκθεση με την ίδια ημερομηνία η χρηματιστηριακή προχωρά σε αύξηση της τιμής-στόχου για την Τέρνα Ενεργειακή στα 5,5 ευρώ, από 5 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας τη σύσταση "οverweight".

Η HSBC τονίζει πως το investment case της Τέρνα Ενεργειακής παραμένει ισχυρό, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η πολεοδομική ρύθμιση που ανακοινώθηκε πρόσφατα μπορεί να προκαλεί καθυστερήσεις βραχυπρόθεσμα, ωστόσο ενισχύει τη μακροπρόθεσμη "ορατότητα" και μειώνει το ρίσκο. 

Επισημαίνει παράλληλα ότι η Τέρνα Ενεργειακή παραμένει ο καλύτερος εκπρόσωπος του κλάδου των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα.

Οι μετοχές της Φουρλής και της Τέρνα Ενεργειακής ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της 15ης/4 στα 8,19 και 4,34 ευρώ αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v