Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Τα τρίμηνα των τραπεζών ΗΠΑ στο επίκεντρο

Οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων α' τριμήνου των αμερικανικών τραπεζών αναμένεται να παραμείνουν στο επίκεντρο, καθώς θα δώσουν ενδείξεις για τις επιπτώσεις της κρίσης, σημειώνει στο εβδομαδιαίο της report η Marfin Analysis.

Marfin: Τα τρίμηνα των τραπεζών ΗΠΑ στο επίκεντρο
Οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων α' τριμήνου των αμερικανικών τραπεζών αναμένεται να παραμείνουν στο επίκεντρο, καθώς λογικά θα δώσουν ενδείξεις για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, σημειώνει στο εβδομαδιαίο της report η Marfin Analysis.

Στο πλαίσιο αυτό, σημειώνει η χρηματιστηριακή, δεν υπάρχει περιθώριο σημαντικής διαφοροποίησης από την τάση στις διεθνείς αγορές για τη Σοφοκλέους. 

Η Marfin Analysis επισημαίνει την αυξημένη διάθεση για ανάληψη επενδυτικού ρίσκου, με τους επενδυτές να επικεντρώνονται στις μετοχές που έχουν υποαποδώσει. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείει την υπεραπόδωση των τραπεζών σε βραχυπρόθεσμη βάση, παραμένοντας ωστόσο σκεπτική αναφορικά με τη διάρκεια της ανάκαμψης και την εικόνα της ελληνικής οικονομίας. 

Ως εκ τούτου, εμμένει στις μακροπρόθεσμες κορυφαίες επιλογές της από την ελληνική αγορά, στις μετοχές των ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, Jumbo, Μέτκα, Ελλάκτωρ και ΓΕΚ Τέρνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v