Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραμένουν εκτός διαπραγμάτευσης Compucon-ΣΑΟΣ

Μετά από σχετική απόφαση της Ε.Κ. και δεδομένου ότι οι εταιρίες Compucon και ΣΑΟΣ δεν προέβησαν εντός της προθεσμίας των δέκα ημερών στις απαραίτητες ενέργειες, οι μετοχές τους παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης.

Παραμένουν εκτός διαπραγμάτευσης Compucon-ΣΑΟΣ
Μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και δεδομένου ότι η εταιρία Compucon δεν προέβη εντός της προθεσμίας των δέκα ημερών στις απαραίτητες ενέργειες, οι μετοχές της εταιρίας παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι να εκλείψουν τα θέματα εξαιρέσεων που επηρέασαν τη γνώμη του νόμιμου ελεγκτή της Εταιρίας επί της ετήσιας οικονομικής έκθεσης της χρήσης 2008, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΧΑ.

Εν τω μεταξύ, κατόπιν σχετικής απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και δεδομένου ότι η εταιρία ΣΑΟΣ  δεν προέβη εντός της προθεσμίας των δέκα ημερών στις απαραίτητες ενέργειες, οι μετοχές της εταιρίας παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, μέχρι η εταιρία να συντάξει και δημοσιοποιήσει την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2008.

Οπως σημειώνει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η συνέχιση της αναστολής των ανωτέρω μετοχών κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών των δυο εταιρειών.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v