Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στα 19,10 ευρώ η τιμή-στόχος από Εγνατία

Σε οριακή αύξηση της τιμής–στόχου γα τη μετοχή της Intralot στα 19,10 ευρώ, από 19 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”αγορά” (buy), προχώρησε η Εγνατία ΑΧΕ σε ανάλυσή της, όπου παράλληλα αναθεώρησε ανοδικά τις προβλέψεις της για τα μεγέθη της εταιρίας στο 2004.

Intralot: Στα 19,10 ευρώ η τιμή-στόχος από Εγνατία
Σε οριακή αύξηση της τιμής–στόχου γα τη μετοχή της Intralot στα 19,10 ευρώ, από 19 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”αγορά” (buy), προχώρησε η Εγνατία ΑΧΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 11 Μαρτίου 2004.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει πως η νέα της τιμή-στόχος εμπεριέχει πιθανότητα 60% η Intralot να μην ανανεώσει τη σύμβαση για το ”Πάμε Στοίχημα” το 2007, ενώ επισημαίνει πως η προαναφερθείσα τιμή-στόχος συνεπάγεται περαιτέρω περιθώριο ανόδου για τη μετοχή της εταιρίας της τάξεως του 26%.

Επίσης, η Εγνατία ΑΧΕ σημειώνει ότι με στόχο να συμπεριλάβει στην αποτίμησή της και την πιθανότητα της αρνητικής εξέλιξης στη διαμάχη μεταξύ Intralot και ΟΠΑΠ έχει υιοθετήσει μια διαφορετική μεθοδολογία, στην οποία έχει θέσει αξίες για τη μητρική Intralot, την Εταιρία Στοιχημάτων, αλλά και τις διεθνείς θυγατρικές. Η τελική τιμή-στόχος προκύπτει ως μέσος όρος των δύο σεναρίων σχετικά με την ανανέωση της σύμβαση του Στοιχήματος.

Αναφορικά με τα μεγέθη της χρήσης 2003 που ανακοίνωσε η Intralot, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως κινήθηκαν οριακά χαμηλότερα από τα αναμενόμενα σε επίπεδο κερδοφορίας και σύμφωνα με τις προβλέψεις της διοίκησης.

Παράλληλα, η Εγνατία ΑΧΕ αναφέρει πως προχώρησε σε σημαντική προς τα πάνω αναθεώρηση στις προβλέψεις της για τα μεγέθη της Intralot, καθώς –όπως αναφέρει– στις προηγούμενες δεν είχε συμπεριλάβει τις χρηματοοικονομικές λειτουργίες της εταιρίας στη Μάλτα, το Περού, την Πολωνία, τις ΗΠΑ, αλλά και την αγορά του στοιχήματος σε Χιλή και Ρουμανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v