Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurocorp: Στα 18,9 ευρώ η τιμή στόχος για Intralot

Στα 18,9 ευρώ περικόπτει την τιμή στόχο για την Intralot η Eurocorp, καθώς υιοθετεί πλέον μια πιο επιφυλακτική στάση σχετικά με την ικανότητα της εταιρίας να ανανεώσει το συμβόλαιο με το Στοίχημα το 2007.

Eurocorp: Στα 18,9 ευρώ η τιμή στόχος για Intralot
Στα 18,9 ευρώ περικόπτει την τιμή στόχο για την Intralot η Eurocorp, καθώς, όπως αναφέρει, υιοθετεί πλέον μια πιο επιφυλακτική στάση σχετικά με την ικανότητα της εταιρίας να ανανεώσει το συμβόλαιο με το Στοίχημα το 2007.

Ειδικότερα, η Eurocorp αναφέρει ότι τα αποτελέσματα του 2003 της Intralot ήταν ελαφρώς χαμηλότερα σε σχέση με τις εκτιμήσεις της. Τα έσοδα της εταιρίας διαμορφώθηκαν στα 320 εκατ. ευρώ έναντι των εκτιμήσεων της Eurocorp για 317 εκατ. ευρώ, ενώ τα EBITDA και τα κέρδη προ φόρων ήταν κατά 3,1% και 3,2% χαμηλότερα σε σχέση με τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής.

Ωστόσο, ο κύριος λόγος για την υποχώρηση της τιμής της μετοχής, εντοπίζεται ετυμηγορία του Εφετείου που ακύρωσε προηγούμενη απόφαση, σύμφωνα με την οποία ο ΟΠΑΠ θα έπρεπε να καταβάλλει αποζημίωση στην Intralot για την καθυστέρηση στη διεξαγωγή ιπποδρομιών και κυνοδρομιών.

Ωστόσο, αναφέρει η Eurocorp, τα θετικά νέα για την Intralot αφορούν στο ότι η εταιρία ανακοίνωσε το Φεβρουάριο ένα σημαντικό νέο συμβόλαιο αποκλειστικής λειτουργίας όλων των τυχερών παιχνιδιών στη Μάλτα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v