Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανόδου συνέχεια αναμένουν οι ΑΧΕ

Θετική συνεδρίαση αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, μετά τα κέρδη που κατέγραψαν Wall Street και ασιατικές αγορές.

Ανόδου συνέχεια αναμένουν οι ΑΧΕ
Θετική συνεδρίαση αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, μετά τα κέρδη που κατέγραψαν Wall Street και ασιατικές αγορές. Πιο αναλυτικά:

Το θετικό κλείσιμο της Wall Street και των ασιατικών αγορών «δείχνουν» θετικό ξεκίνημα για την Σοφοκλέους, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κερδοσκοπικών κινήσεων, δεδομένης της χθεσινής υπεραπόδοσης, όπως εκτιμά η Marfin Analysis, η οποία σημειώνει ότι ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ανοιγμα της αγοράς από θετικό πεδίο αναμένει η Alpha Finance, η οποία εκτιμά πως η τελική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ελληνική αγορά, θα καθοριστεί από τα διεθνή χρηματιστήρια.

Σε υψηλότερο επίπεδο εκτιμά η Proton Bank ότι θα ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, ενώ αναμένει και την Σοφοκλέους να συνεχίσει υψηλότερα.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο της τάξης του 4,5% στις 1.807 μονάδες, υπεραποδίδοντας σημαντικά έναντι των ευρωπαϊκών αγορών, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 188 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v