Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιέσεων συνέχεια αναμένουν οι ΑΧΕ

Η αρνητικό συνεδρίαση της Wall Street χθες και η πτώση των ασιατικών αγορών σήμερα "δείχνουν" περαιτέρω πιέσεις στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, όπως εκτιμούν οι αναλυτές.

Πιέσεων συνέχεια αναμένουν οι ΑΧΕ
Η αρνητικό συνεδρίαση της Wall Street χθες και η πτώση των ασιατικών αγορών σήμερα "δείχνουν" περαιτέρω πιέσεις στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, όπως εκτιμούν οι αναλυτές. Πιο αναλυτικά:

Υπό περαιτέρω πίεση εκτιμά η Marfin Analysis ότι θα βρεθεί σήμερα η Σοφοκλέους, μετά το αρνητικό κλείσιμο χθες του Dow Jones και την σημερινή πτώση των ασιατικών αγορών, ενώ αναμένει συνέχιση των κερδοσκοπικών κινήσεων στον τραπεζικό κλάδο.

Ανοιγμα της Σοφοκλέους από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ακολουθώντας την πτωτική πορεία της Wall Street και των ασιατικών αγορών.

Ανοιγμα του Γενικού Δείκτη από αρνητικό πεδίο αναμένει για σήμερα η Alpha Finance, η οποία εκτιμά πως ο τελικός τόνος της συνεδρίασης θα δοθεί από τις διεθνείς αγορές.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,7% στις 1.729 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 96 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v