Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Κινδυνεύει η άδεια στη Βικτόρια

H Intralot κινδυνεύει να χάσει την άδεια για τη λοταρία στην πολιτεία Βικτόρια της Αυστραλίας, εάν μέσα στους επόμενους μήνες δεν καταφέρει να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού Τύπου.

Intralot: Κινδυνεύει η άδεια στη Βικτόρια
H Intralot κινδυνεύει να χάσει την άδεια για τη λοταρία στην πολιτεία Βικτόρια της Αυστραλίας, εάν μέσα στους επόμενους μήνες δεν καταφέρει να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού Τύπου, αναφέρει στο πρωινό της report η Eurobank Sec.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει πως αντιμετωπίζει με επιφυλακτικότητα τα εν λόγω δημοσιεύματα. Από τη μία πλευρά σημειώνει η χρηματιστηριακή, παρόμοια αρνητική δημοσιότητα για την Intralot στην Αυστραλία έχει εμφανιστεί και πάλι πρόσφατα και η διοίκηση της εταιρίας έχει ήδη γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά για αθέμιτο ανταγωνισμό στη χώρα. Από την άλλη πλευρά, η Eurobank Sec. αναφέρει πως η συνεχιζόμενη αρνητική δημοσιότητα δεν είναι καλή, ωστόσο το γεγονός ότι αναμένεται μονοψήφια επίπτωση στα EPS της Intralot από τη δραστηριότητά της εκεί αμβλύνει τις επιπτώσεις.

Πάντως, η χρηματιστηριακή τονίζει πως το θέμα δημιουργεί αβεβαιότητα, καθώς η Intralot αναζητά διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην Αυστραλία, έχοντας στο στόχαστρό της τη λοταρία του Σίδνεϊ, η ιδιωτικοποίηση της οποίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του 2009.

Η Eurobank Sec. διατηρεί τη σύσταση "outperform", ενώ η τιμή-στόχος των 3,80 ευρώ ανά μετοχή βρίσκεται υπό αναθεώρηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v