Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανόδου συνέχεια αναμένουν οι ΑΧΕ

Διατήρηση της ανοδικής τάσης, μετά το χθεσινό ράλι στην Wall Street, αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν το ενδεχόμενο κερδοσκοπικών κινήσεων.

Ανόδου συνέχεια αναμένουν οι ΑΧΕ
Διατήρηση της ανοδικής τάσης, μετά το χθεσινό ράλι στην Wall Street, αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν το ενδεχόμενο κερδοσκοπικών κινήσεων. Πιο αναλυτικά:

Μετά την έντονη άνοδο της χθεσινής συνεδρίασης, το ενδεχόμενο ορισμένων κερδοσκοπικών κινήσεων, ιδιαίτερα στον τραπεζικό κλάδο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, όπως εκτιμά η Marfin Analysis, η οποία ωστόσο σημειώνει πως το χθεσινό ράλι στην Wall Street και η θετική πορεία των ασιατικών αγορών, συντηρούν το θετικό κλίμα.

Διατήρηση της ανοδικής τάσης στην Σοφοκλέους αναμένει για σήμερα η Alpha Finance, εκτιμώντας πως ο τελικός τόνος της συνεδρίασης θα δοθεί από τις διεθνείς αγορές.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο άνοιγμα στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στην Σοφοκλέους, καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κερδοσκοπικών κινήσεων, μετά την χθεσινή άνοδο.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο της τάξης του 4,4%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 161 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v