Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Υψηλότερες τιμές-στόχοι από 3 ΑΧΕ

Νέες υψηλότερες τιμές – στόχους θέτουν για τη μετοχή της ΔΕΗ οι Marfin Analysis, Εθνική -P&K και η HSBC σε εκθέσεις με ημερομηνία 2 Απριλίου.

ΔΕΗ: Υψηλότερες τιμές-στόχοι από 3 ΑΧΕ
Νέες υψηλότερες τιμές – στόχους θέτουν για τη μετοχή της ΔΕΗ οι Marfin Analysis, Εθνική -P&K και η HSBC σε εκθέσεις με ημερομηνία 2 Απριλίου.

Αναλυτικότερα η Marfin Analysis αυξάνει στα 20 από τα 19 ευρώ την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Επιχείρησης αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε Buy από Accumulate.

H χρηματιστηριακή εκτιμά μια σημαντική μείωση στα κόστη της ΔΕΗ το 2009 λόγω χαμηλότερων ενεργειακών δαπανών.

Από την πλευρά της η HSBC προχωρά σε αύξηση της τιμής-στόχου στα 18,5 ευρώ, από 17 ευρώ προηγουμένως διατηρώντας τη σύσταση “overweight”.

Μεταξύ άλλων η χρηματιστηριακή αναφέρει πως το επενδυτικό story της ΔΕΗ συνεχίζεται και πως η αναμενόμενη για το 2009 ανάκαμψη έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται και μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες.

Σύμφωνα με την HSBC η άνοδος της τιμής της μετοχή της ΔΕΗ οφείλεται κατά κύριο λόγο στο momentum της κερδοφορίας.

Στα 18,6 από 15 ευρώ πριν αυξάνει την τιμή – στόχο για τη μετοχή της ΔΕΗ η Εθνική – P&K σε έκθεση (02/04) επαναδιατυπώντας παράλληλα τη σύσταση outperform.

Η χρηματιστηριακή προβλέπει μειωμένες ενεργειακές δαπάνες για τη ΔΕΗ την περίοδο 2009-10 και δηλώνει ότι παραμένει θετική για την εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v