Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελλάκτωρ: Ικανοποιημένοι οι αναλυτές από το 2008

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται σε γενικές γραμμές οι αναλυτές από τα αποτελέμσατα που ανακοίνωσε στις 30/3 η Ελλάκτωρ, τονίζοντας ότι αυτά ξεπέρασαν τις προβλέψεις σε όλα τα επίπεδα.

Ελλάκτωρ: Ικανοποιημένοι οι αναλυτές από το 2008
Ικανοποιημένοι εμφανίζονται σε γενικές γραμμές οι αναλυτές από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε στις 30/3 η Ελλάκτωρ, τονίζοντας ότι αυτά ξεπέρασαν τις προβλέψεις σε όλα τα επίπεδα.  

Ανώτερα των εκτιμήσεών της χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα της Ελλάκτωρ η Εθνική - P&K κάνοντας λόγο για "ισχυρά" μεγέθη. Η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι η εταιρία ξεπέρασε τις εκτιμήσεις της τόσο σε λειτουργικό όσο και σε επίπεδο κερδοφορίας.

Η Ελλάκτωρ ξεπέρασε τις εκτιμήσεις σε όλα τα επίπεδα, αναφέρει η Marfin Analysis, αν και επισημαίνει την πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου real estate εντός του 2008. Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση "buy".

Ανώτερα των προβλέψεων σε όλα τα επίπεδα ήταν τα αποτελέσματα της Ελλάκτωρ, επισημαίνει η Proton, τονίζοντας ότι οι κατασκευαστικοί όγκοι ήταν ιδιαίτερα υψηλοί, λόγω κυρίως των εγχώριων δημόσιων έργων, αλλά και η κερδοφορία ήταν σχετικά αδύναμη κυρίως εξαιτίας των απωλειών σε projects του εξωτερικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v