Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τα αποτελέσματα παραμένουν στο επίκεντρο

Στα αποτελέσματα χρήσης παραμένει στραμμένο το ενδιαφέρον των επενδυτών, ενώ οι απόψεις των αναλυτών για την πορεία που θα ακολουθήσει σήμερα ο Γενικός Δείκτης διίστανται.

ΑΧΕ: Τα αποτελέσματα παραμένουν στο επίκεντρο
Στα αποτελέσματα χρήσης παραμένει στραμμένο το ενδιαφέρον των επενδυτών, ενώ οι απόψεις των αναλυτών για την πορεία που θα ακολουθήσει σήμερα ο Γενικός Δείκτης διίστανται. Συγκεκριμένα: 

Μεγαλύτερες πιέσεις μετά τη χθεσινή υποχώρηση του Dow Jones αναμένει για τη σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως ο τραπεζικός κλάδος θα βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενώ οι επενδυτές θα έχουν το βλέμμα στραμμένο επίσης στην Intralot και στον κατασκευαστικό κλάδο, λόγω της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων του 2008.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά ότι το ξεκίνημα στη Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό προς υψηλότερο, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να παραμένει στραμμένο στα αποτελέσματα του 2008.

Σε παρόμοια με τα χθεσινά επίπεδα εκτιμά η Euroxx Sec. πως θα κινηθεί σήμερα ο Γενικός Δείκτης, καθώς αναμένεται μειωμένο αγοραστικό ενδιαφέρον.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με πτώση της τάξης του 2,5% στις 1.630 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 93 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.




ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v