Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Πώς είδαν οι αναλυτές το Q4

Συντηρητικό χαρακτηρίζουν οι ξένοι αναλυτές το χαμηλότερο guidance του ΟΤΕ για τη χρήση του 2009, ενώ θετικά είδαν τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν για το δ΄ τρίμηνο.

ΟΤΕ: Πώς είδαν οι αναλυτές το Q4
Συντηρητικό χαρακτηρίζουν οι ξένοι αναλυτές το χαμηλότερο guidance του ΟΤΕ για τη χρήση του 2009, ενώ θετικά είδαν τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν για το δ΄ τρίμηνο. Πιο αναλυτικά:

Η Merrill Lynch προχωρά σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή του ΟΤΕ στα 13 ευρώ από 14 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας τη σύσταση "buy". Ο διεθνής οίκος διατηρεί τη θετική του στάση για τον Οργανισμό, αναφέροντας ότι συνεχίζει να βλέπει περιθώριο ανόδου. Χαρακτηρίζει καλά τα αποτελέσματα δ΄ τριμήνου, σημειώνοντας ωστόσο πως ήταν απογοητευτικό το χαμηλότερο guidance για το 2009.

"Καθησυχαστικά" χαρακτηρίζει η J&P Morgan τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως οι μακροοικονομικές ανησυχίες φαίνεται να είναι κάπως αβάσιμες, λόγω των ισχυρών αποτελεσμάτων του Οργανισμού στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία. Παράλληλα, χαρακτηρίζει συντηρητικό το outlook για το 2009, ιδιαίτερα όσον αφορά στην κινητή τηλεφωνία.

Για "υπεραπόδοση σε ένα επιδεινούμενο περιβάλλον" κάνει λόγο η Citi, που διατηρεί την τιμή-στόχο των 15 ευρώ και τη σύσταση "buy".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v