Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Νέα τιμή-στόχος από Εθνική

Σε αναβάθμιση της τιμής-στόχου στα 26,60 ευρώ για τη μετοχή της Folli Follie, η οποία διαπραγματεύεται 14,7 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2004, προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ (1/3/2004), διατηρώντας τη σύσταση ”αγορά”.

Folli Follie: Νέα τιμή-στόχος από Εθνική
Στα 26,60 ευρώ αυξάνει την τιμή– στόχο για τη μετοχή της Folli Follie η Εθνική ΑΧΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 1η Μαρτίου 2004 και τίτλο ”Το ταξίδι για ανάδειξη σε παγκοσμίου φήμης brand συνεχίζεται”, διατηρώντας τη σύσταση ”αγορά” (buy).

Η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει μεταξύ άλλων πως η Folli Follie ανακοίνωσε ”ισχυρά” αποτελέσματα στη χρήση του 2003 εν μέσω ενός αντίξοου σε γενικές γραμμές οικονομικού περιβάλλοντος, ενώ επισημαίνει και τη βελτίωση στη διαχείριση του κεφαλαίου κίνησης της εταιρίας.

Σε ό,τι αφορά τη μετοχή της Folli Follie, σημειώνεται πως διαπραγματεύεται 14,7 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2004 και 12,7 φορές τα προβλεπόμενα κέρδη του 2005.

Σχολιάζοντας τα μεγέθη που ανακοίνωσε η Folli Follie για τη χρήση του 2003, η Εθνική αναφέρει πως το περιθώριο EBITDA ήταν για μια ακόμη φορά ”ισχυρό”, καθώς διαμορφώθηκε στο 32,4%, βελτιωμένο κατά 210 μονάδες βάσης.

Τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου ενισχύθηκαν σημαντικά από το μέρισμα της χρήσης 2002 των ΚΑΕ (περίπου 5,2 εκατ. ευρώ) και την ενοποίηση των ΚΑΕ από το δεύτερο τρίμηνο του έτους, συμπληρώνει η χρηματιστηριακή.

Η Εθνική, πάντως, επισημαίνει πως, εξαιρουμένων των ΚΑΕ, τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας αυξήθηκαν κατά 24%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v