Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Σύσταση ”outperform” από Eurobank Sec

Με σύσταση ”outperform” ξεκινάει την κάλυψή της για τη μετοχή της Frigoglass η Eurobank Securities, η οποία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανάλυση (3/3/2004), διαπραγματεύεται με 15%-20% discount σε σχέση με τη δίκαιη τιμή της.

Frigoglass: Σύσταση ”outperform” από Eurobank Sec
Με σύσταση ”outperform” ξεκινάει την κάλυψή της για τη μετοχή της Frigoglass η Eurobank Securities σε ανάλυσή της με ημερομηνία 3 Μαρτίου 2004, ενώ παράλληλα τη συμπεριλαμβάνει στις top pick επιλογές της για την τρέχουσα χρονιά.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η Frigoglass αποτελεί μια εταιρία η οποία αφενός διοικείται ”καλά” και αφετέρου προσφέρει σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ συμπληρώνει πως ηγείται της αγοράς ψυγείων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης, η Eurobank Securities σημειώνει πως η μετοχή της εταιρίας διαπραγματεύεται με 15%-20% discount σε σχέση με τη δίκαιη τιμή της, ενώ χαρακτηρίζει την επενδυτική ευκαιρία που προσφέρει η εταιρία ”ελκυστική”.

Τόσο οι εκτεταμένες προσβάσεις σε γεωγραφικό επίπεδο όσο και η ευρεία πελατειακή της βάση περιορίζουν σημαντικά την έκθεση της Frigoglass στους οικονομικούς κύκλους, ενώ προσθέτουν αμυντικά στοιχεία στα χαρακτηριστικά της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v