Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συνεχίζεται η συσσώρευση

Τη διατήρηση της συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα τιμών, εν όψει των εκλογών και ελλείψει σημαντικής ειδησιογραφίας, προβλέπουν οι ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση, ενώ εκτιμούν πως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί ο τραπεζικός κλάδος.

ΑΧΕ: Συνεχίζεται η συσσώρευση
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει στο πρωινό της report πως περιμένει τη συνέχιση της συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Από την πλευρά της, η Marfin Hellenic τονίζει πως η αγορά θα διατηρήσει τις σταθεροποιητικές τάσεις για την υπόλοιπη εβδομάδα, με τις ξένες αγορές να είναι ο κύριος παράγοντας επηρεασμού της τάσης ενδοσυνεδριακά.

Επίσης, η Marfin στο πρωινό της report, μεταξύ των άλλων, αναφέρεται στη μετοχή της Γερμανός, επισημαίνοντας πως διαπραγματεύεται 16,4 φορές τα αναμενόμενα κέρδη του 2004, ενώ διατηρεί τη σύστασή της για ”αύξηση θέσεων”.

Τάσεις συσσώρευσης, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές του επόμενου Σαββατοκύριακου, εκτιμά η Εγνατία ΑΧΕ, η οποία περιμένει την εκδήλωση αγοραστικού ενδιαφέροντος για τις μετοχές των τραπεζών, καθώς η αγορά σταδιακά αφομοιώνει τα θετικά αποτελέσματα της χρήσης τους.

Στο ίδιο κλίμα, οι αναλυτές της Eurobank Securities συνεχίζουν να αναμένουν ότι στη Σοφοκλέους θα επικρατήσουν τάσεις συσσώρευσης, με τους επενδυτές να τηρούν στάση αναμονής εν όψει των επικείμενων εκλογών, ελλείψει σημαντικής ειδησιογραφίας.

Τι έγινε χθες: Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με οριακή άνοδο της τάξεως του 0,04%, στις 2.447 μονάδες.

Όπως αναφέρει στο πρωινό της report η Εθνική ΑΧΕ, η χθεσινή συνεδρίαση χαρακτηρίσθηκε από μικρούς όγκους συναλλαγών, ενώ η θετική κίνηση της βασίστηκε κυρίως στις μετοχές των τραπεζών και των τηλεπικοινωνιών, με τους τίτλους των κλάδων της πληροφορικής και της ψυχαγωγίας να δρουν περιοριστικά.

* Τα reports των ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v