Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Χαμηλότερα των προβλέψεων τα μεγέθη

Σε γενικές γραμμές χαμηλότερα των εκτιμήσεων βρίσκουν οι αναλυτές τα αποτελέσματα της Frigoglass, επισημαίνοντας ότι η κάμψη της ζήτησης στις αγορές της Ευρώπης πιθανό θα αντισταθμιστεί από τη Νιγηρία.

Frigoglass: Χαμηλότερα των προβλέψεων τα μεγέθη
Σε γενικές γραμμές χαμηλότερα των εκτιμήσεων βρίσκουν οι αναλυτές τα αποτελέσματα της Frigoglass, επισημαίνοντας ότι η κάμψη της ζήτησης στις αγορές της Ευρώπης πιθανό θα αντισταθμιστεί από τη διαφαινόμενη καλή πορεία των δραστηριοτήτων στη Νιγηρία.     

Χαμηλότερα των εκτιμήσεών της Marfin Analysis ήταν τα αποτελέσματα της Frigoglass σε επίπεδο κερδών λόγω κυρίως έκτακτων εξόδων.

Η χρηματιστηριακή θα προχωρήσει σε σημαντική μείωση των προβλέψεών της, προκειμένου να αντανακλάται το δυσοίωνο μέλλον για τη ζήτηση αναψυκτικών από τη δυτική και την ανατολική Ευρώπη, μερικώς αντισταθμισμένη από τις ανθεκτικές αναδυόμενες αγορές, τα χαμηλότερα κόστη πρώτων υλών βελτιωμένες εκτιμήσεις για τη Νιγηρία.

Αντίστοιχα των εκτιμήσεών της χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα η Εθνική - P&K. Αν και η διοίκηση δεν έδωσε προβλέψεις για την ανάπτυξη στο 2009, αναμένεται η ανάπτυξη στις αναδυόμενες αγορές να αντισταθμίσει μερικώς την κάμψη που παρατηρείται στις αγορές όπου η Frigoglass έχει καθιερωμένη παρουσία.

Για χαμηλότερα των εκτιμήσεων μεγέθη κάνει λόγο η Proton, επισημαίνοντας ότι τα αποτελέσματα ενισχύθηκαν από την ισχυρή επίδοση στη Νιγηρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v