Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Θετική συνεδρίαση με τράπεζες στο επίκεντρο

Θετικό ξεκίνημα αναμένουν για την σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, οι οποίοι εκτιμούν ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα παραμείνει ο τραπεζικός κλάδος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Εθνικής.

ΑΧΕ: Θετική συνεδρίαση με τράπεζες στο επίκεντρο
Θετικό ξεκίνημα αναμένουν για την σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές, οι οποίοι εκτιμούν ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα παραμείνει ο τραπεζικός κλάδος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Εθνικής. Πιο αναλυτικά:

Η χθεσινή ανοδική συνεδρίαση για τον Dow Jones δείχνει θετικό άνοιγμα για την Σοφοκλέους, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο κερδοσκοπικών κινήσεων, εκτιμά η Marfin Analysis, η οποία αναμένει τον τραπεζικό κλάδο να βρίσκεται και σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Εθνικής Τράπεζας.

Θετικό άνοιγμα κατά την σημερινή συνεδρίαση αναμένει η Alpha Finance, με τα αποτελέσματα της Εθνικής Τράπεζας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως και η Σοφοκλέους θα ανοίξει από υψηλότερο επίπεδο.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε αμετάβλητος στις 1.584 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 107 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v