Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Η Εθνική στο επίκεντρο

Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας εν όψει της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της μετά τη λήξη της συνεδρίασης θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τους αναλυτές.

ΑΧΕ: Η Εθνική στο επίκεντρο
Η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας εν όψει της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της μετά τη λήξη της συνεδρίασης θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τους αναλυτές.

Το ενδεχόμενο ορισμένων κερδοσκοπικών κινήσεων δεν μπορεί να αποκλειστεί κατά τη σημερινή συνεδρίαση, εκτιμά η Marfin Analysis, η οποία αναμένει το ενδιαφέρον των επενδυτών να είναι στραμμένο στον τραπεζικό κλάδο, εν όψει της ανακοίνωσης (μετά τη λήξη της συνεδρίασης) των αποτελεσμάτων της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και στον ΟΠΑΠ που ανακοίνωσε χθες αποτελέσματα.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Alpha Finance, η οποία εκτιμά πως ο τελικός τόνος θα δοθεί από τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και για τη Σοφοκλέους, με τις μετοχές των ΟΠΑΠ και Εθνικής Τράπεζας να παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 1,7% στις 1.584 μονάδες, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να είναι στραμμένο κυρίως στη μεγάλη κεφαλαιοποίηση, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v