Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli: Τιμή-στόχο τα 26,6 ευρώ δίνει η Marfin

Την τιμή – στόχο των 26,6 ευρώ και τη σύσταση ”outperform” διατηρεί η Marfin Hellenic για τη μετοχή της Folli Follie σε ανάλυσή της (27/02) όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τους παράγοντες εκείνους που θα έχουν καταλυτική επιρροή στην εξέλιξη του ομίλου.

Folli: Τιμή-στόχο τα 26,6 ευρώ δίνει η Marfin
Την τιμή – στόχο των 26,6 ευρώ και τη σύσταση ”outperform” διατηρεί η Marfin Hellenic για τη μετοχή της Folli Follie σε ανάλυσή της με ημερομηνία 27 Φεβρουαρίου 2004.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει πως η προαναφερθείσα τιμή στόχος προκύπτει με βάση τη μέθοδο του μέσου κόστους κεφαλαίου (Weighted Average Cost of Capital) κατά 9,5%, μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της τάξεως του 3% και δίκαιη τιμή της μετοχής των ΚΑΕ στα 18,2 ευρώ.

Όπως αναφέρει η Marfin Hellenic τα αποτελέσματα 2003 που ανακοίνωσε η Folli Follie ήταν βάσει των προβλέψεών της, γεγονός που της παρέχει τη δυνατότητα να επιβεβαιώσει τη θετική άποψή της για τη μετοχή της εταιρίας.

Η χρηματιστηριακή τονίζει πως για την εξέλιξη του ομίλου καταλυτικοί παράγοντες είναι η επιθετική επέκταση του δικτύου των πωλήσεων στην αγορά της Κίνας και της Ιαπωνίας, οι ευκαιρίες που υπάρχουν για περαιτέρω επέκταση στην αγορά της Ευρώπης, οι αλλαγές στη νομοθεσία του λιανεμπορίου στην αγορά της Κίνας, η βελτίωση του κεφαλαίου κίνησης, αλλά και οι αποδόσεις από την πρόσφατη επένδυση στα ΚΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v