Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: ΟΠΑΠ και τράπεζες στο επίκεντρο

Τα αποτελέσματα χρήσης 2008 του ΟΠΑΠ και της Εθνικής θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αναφέρουν οι αναλυτές, που εκτιμούν ότι ο τόνος της συνεδρίασης θα καθοριστεί από τις διεθνείς αγορές.

ΑΧΕ: ΟΠΑΠ και τράπεζες στο επίκεντρο
Τα αποτελέσματα χρήσης 2008 του ΟΠΑΠ (σήμερα) και της Εθνικής Τράπεζας (αύριο) θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αναφέρουν οι αναλυτές, που εκτιμούν ότι ο τόνος της συνεδρίασης θα καθοριστεί από τις διεθνείς αγορές.

Ο τόνος της συνεδρίασης αυτήν την εβδομάδα θα καθοριστεί από την πορεία των διεθνών αγορών αλλά και από τα οικονομικά αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν για τη χρήση του 2008, αναφέρει η Marfin Analysis. Σημειώνεται ότι αυτήν την εβδομάδα ανακοινώνουν αποτελέσματα ο ΟΠΑΠ (σήμερα μετά τη λήξη της συνεδρίασης) και η Εθνική Τράπεζα (αύριο).

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ στη Σοφοκλέους στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκονται οι τράπεζες και ο ΟΠΑΠ, λόγω ανακοίνωσης οικονομικών αποτελεσμάτων.

Σε χαμηλότερα επίπεδα από αυτά της Παρασκευής εκτιμά η Euroxx Sec. ότι θα κινηθεί σήμερα ο Γενικός Δείκτης, με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε 0,2% ψηλότερα, στις 1.558 μονάδες, καταγράφοντας κέρδη 5,7% στο σύνολο της εβδομάδας, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 109 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v