Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Σύσταση "buy" διατηρεί η Deutsche Bank

Τη σύσταση "buy" για τη μετοχή της ΔΕΗ επαναδιατυπώνει η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 11 Μαρτίου και με αφορμή τη συμφωνία της εταιρίας Verbund με τη Σκλαβενίτης για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

ΔΕΗ: Σύσταση buy διατηρεί η Deutsche Bank
Τη σύσταση "buy" για τη μετοχή της ΔΕΗ με τιμή-στόχο τα 22 ευρώ επαναδιατυπώνει η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 11 Μαρτίου και με αφορμή τη συμφωνία της εταιρίας Verbund με τη Σκλαβενίτης για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο οίκος αναφέρει πως πρόκειται για "τον πρώτο εμπορικό πελάτη που χάνει η ΔΕΗ" και τονίζει πως από την κίνηση αυτή προκύπτει πως πλέον οι τελικές τιμές είναι περισσότερο λογικές σε σχέση με τα κόστη, τα οποία έχουν μειωθεί σημαντικά - κάτι που θα οδηγήσει σε μια καλή χρονιά τη ΔΕΗ, κατά την εκτίμηση της χρηματιστηριακής.

Κατά την Deutsche Bank, η αξία της ΔΕΗ προκύπτει από την παραγωγή και τα δίκτυα. Αν και η απώλεια πελατών είναι αρνητικό στοιχείο, αναφέρει η Deutsche Bank, η χρηματοοικονομική σημασία είναι πιθανόν περιορισμένη αν ειδωθεί σε σχέση με σημαντική ανάκαμψη της κερδοφορίας που πιθανότατα θα γίνει γεγονός το 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v