Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Οι διεθνείς αγορές θα δώσουν τον τόνο

Κατεύθυνση από τις διεθνείς αγορές, ελλείψει σημαντικών ειδήσεων στην εγχώρια αγορά, εκτιμούν οι αναλυτές πως θα αναζητήσει σήμερα η Σοφοκλέους, με τις πτωτικές τάσεις να επιμένουν.

ΑΧΕ: Οι διεθνείς αγορές θα δώσουν τον τόνο
Κατεύθυνση από τις διεθνείς αγορές, ελλείψει σημαντικών ειδήσεων στην εγχώρια αγορά, εκτιμούν οι αναλυτές πως θα αναζητήσει σήμερα η Σοφοκλέους, με τις πτωτικές τάσεις να επιμένουν. Πιο αναλυτικά:

Ελλείψει σημαντικών ειδήσεων, ο τόνος της σημερινής συνεδρίασης θα καθοριστεί από τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Διατήρηση της πτωτικής τάσης στη Σοφοκλέους αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση η Alpha Finance, εκτιμώντας ότι ο τελικός τόνος θα δοθεί από τις ξένες αγορές.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως το ξεκίνημα στην Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο, μετά την χθεσινή υποαπόδοση.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,8% στις 1.538 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 157 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v