Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Τιμές-στόχοι για Cosmote, Folli - Follie, ΚΑΕ

Σε προς τα πάνω αναθεώρηση της τιμής-στόχου στα 13,7 ευρώ, από 13 ευρώ, για τη μετοχή της Cosmote προχώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”. Σε ξεχωριστές αναλύσεις της η ΑΧΕ αναθεώρησε κατά 10% υψηλότερα την τιμή-στόχο για τη Folli Follie στα 26,5 ευρώ, ενώ δίνει τιμή-στόχο τα 15 ευρώ για τα ΚΑΕ.

Π&Κ: Τιμές-στόχοι για Cosmote, Folli - Follie, ΚΑΕ
Σε προς τα πάνω αναθεώρηση της τιμής-στόχου στα 13,7 ευρώ, από 13 ευρώ, για τη μετοχή της Cosmote προχώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight” σε ανάλυσή της με ημερομηνία 20 Φεβρουαρίου 2004.

Η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ σχολιάζοντας τα μεγέθη της χρήσης 2003 που ανακοίνωσε η Cosmote αναφέρει μεταξύ άλλων πως κινήθηκαν οριακά υψηλότερα των δικών της εκτιμήσεων και εντός του εύρους των προβλέψεων της αγοράς.

Μια οριακή αποδυνάμωση των δραστηριοτήτων της εταιρίας στην Ελλάδα αντισταθμίστηκε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Π&Κ, από τη σταθεροποίηση των εργασιών στην Αλβανία.

Για το 2004 τα κέρδη μετά από φόρους της Cosmote εκτιμώνται στα 280,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο κύκλος εργασιών στα 1,475 δισ. ευρώ. Το P/E για το τρέχον έτος υπολογίζεται στο 14,2.

Εξάλλου, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ θέτει κατά 10% υψηλότερα τον πήχη για τη μετοχή της Folli Follie, καθώς σε ανάλυσή της με ημερομηνία 20 Φεβρουαρίου 2004 προχώρησε σε αναθεώρηση της τιμής-στόχου στα 26,5 ευρώ, από 24,9 ευρώ, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”overweight”.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή σε ξεχωριστή ανάλυσή της θέτει για τα ΚΑΕ την τιμή-στόχο των 15 ευρώ ανά μετοχή.

Αναλυτικότερα και όσον αφορά στη Folli Follie η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ επισημαίνει πως η μετοχή της εταιρίας παραμένει στη λίστα των top επιλογών της.

Σχολιάζοντας τα μεγέθη που ανακοίνωσε η Folli Follie για τη χρήση του 2003, μεταξύ άλλων αναφέρει το γεγονός ότι η εταιρία μπόρεσε να αντεπεξέλθει σε ένα ”δύσκολο” από οικονομικής πλευράς περιβάλλον, ενώ επισημαίνει και τη γρήγορη διείσδυσή της στην αγορά της Κίνας, καθώς και τη βελτίωση που παρουσίασαν τα περιθώρια κέρδους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v