Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cheuvreux: Kάλυψη για ΦΡΛΚ, ΦΟΛΙ, ΚΑΕ, ΕΛΜEK

Την κάλυψη των μετοχών των Φουρλή, Folli Follie, ΚΑΕ και Elmec ανακοίνωσε η Cheuvreux σε έκθεσή της για τον κλάδο λιανικού εμπορίου, από τον οποίο ξεχωρίζει τη μετοχή της Jumbo.

Cheuvreux: Kάλυψη για ΦΡΛΚ, ΦΟΛΙ, ΚΑΕ, ΕΛΜEK
Την κάλυψη των μετοχών των Φουρλή, Folli Follie, ΚΑΕ και Elmec ανακοίνωσε η Cheuvreux σε έκθεσή της για τον κλάδο λιανικού εμπορίου, από τον οποίο ξεχωρίζει τη μετοχή της Jumbo.

Ο οίκος ξεκινά κάλυψη για τη μετοχή της Φουρλής με "outperform" και τιμή-στόχο στα 7 ευρώ, για τη μετοχή της Folli Follie με σύσταση "underperform" και στόχο στα 6,2 ευρώ, για τη μετοχή των ΚΑΕ με "underperform" και τιμή-στόχο στα 4,1 ευρώ ενώ δίνει σύσταση "sell" για τον τίτλο της Elmec, με στόχο στα 1,2 ευρώ. 

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η μετοχή της Jumbo αποτελεί την κορυφαία της επιλογή από τον κλάδο λιανικού εμπορίου, διατηρώντας τιμή-στόχο στα 6,5 ευρώ.   

Στην έκθεση, η Cheuvreux καταθέτει την εκτίμηση ότι ελληνική οικονομία θα εμφανίσει αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης, της τάξεως του 1,2% το 2009, επιστρέφοντας σε αναπτυξιακή τροχιά ξανά το 2010, με ρυθμό 0,8%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v