Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Στα 13,8 ευρώ η νέα τιμή-στόχος για ΟΠΑΠ

Κατά 15%, στα 13,8 ευρώ, αυξάνει την τιμή-στόχο για τον ΟΠΑΠ η Marfin Hellenic σε ανάλυσή της με ημερομηνία 19 Φεβρουαρίου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση neutral.

Marfin: Στα 13,8 ευρώ η νέα τιμή-στόχος για ΟΠΑΠ
Κατά 15%, στα 13,8 ευρώ, αυξάνει την τιμή-στόχο για τον ΟΠΑΠ η Marfin Hellenic σε ανάλυσή της με ημερομηνία 19 Φεβρουαρίου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση neutral, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τη χρήση του 2003, τα οποία υπερέβησαν τις προσδοκίες τόσο της χρηματιστηριακής όσο και της αγοράς.

H Marfin Hellenic αναφέρει ότι παρά την αναβάθμιση της τιμής-στόχου, την ελκυστική αποτίμηση της μετοχής του ΟΠΑΠ, αλλά και την αισιοδοξία που δημιουργείται ύστερα από την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων με τη συνεισφορά του Kino, διατηρείται η σύσταση neutral κυρίως λόγω του πρόσφατου ανοδικού ράλι της μετοχής της εταιρίας.

Παράλληλα, η Marfin Hellenic προχωρά σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τις πωλήσεις και τα κέρδη ανά μετοχή του 2004, κατά 9,4% και 6,4% αντίστοιχα.

Ωστόσο, επισημαίνει ότι παραμένει επιφυλακτική όσον αφορά στην πορεία του Kino, παρά τα ιδιαίτερα αισιόδοξα αποτέλεσματα, αναμένοντας και τα στοιχεία τουλάχιστον του τρέχοντος τριμήνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v