Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Προβλέψεις από Marfin και Eurobank Sec

Αύξηση 17% - 17,7% εκτιμούν οι Marfin και Eurobank Sec πως θα παρουσιάσουν τα ενοποιημένα έσοδα της ΕΧΑΕ για το 2003, χαμηλότερα των εκτιμήσεων της διοίκησης οι οποίες προβλέπουν αύξηση της τάξεως του 20%.

ΕΧΑΕ: Προβλέψεις από Marfin και Eurobank Sec
Αύξηση της τάξεως του 17%-17,7% προβλέπουν οι Marfin Hellenic και Eurobank Securities πως θα παρουσιάσουν τα ενοποιημένα έσοδα της ΕΧΑΕ για τη χρήση του 2003.

Οι χρηματιστηριακές, επικαλούμενες δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν στα πρωινά τους reports πως κατά τη διάρκεια χθεσινής ημερίδας στη Θεσσαλονίκη η διοίκηση της ΕΧΑΕ έκανε λόγο για 20% βελτίωση των εσόδων.

Ειδικότερα, η Marfin Hellenic αναφέρει πως οι δικές της εκτιμήσεις προβλέπουν αύξηση 17% για τον κύκλο εργασιών της ΕΧΑΕ στο σύνολο του 2003 ενώ υπενθυμίζει πως στο εννεάμηνο είχε αυξηθεί κατά 12%.

Σχετικά με την κερδοφορία η χρηματιστηριακή σημειώνει πως η διοίκηση της ΕΧΑΕ εκτιμά πως θα είναι πολύ καλή, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε συγκεκριμένες προβλέψεις.

Πάντως, η Marfin τονίζει πως η εταιρία ενδέχεται να μην διανείμει μέρισμα γα τη χρήση του 2003 λόγω συσσωρευμένων ζημιών από παρελθούσες χρήσεις.

Από την πλευρά της η Eurobank Securities αναφέρει στο δικό της report πως τα ενοποιημένα έσοδα της ΕΧΑΕ για το 2003, βάσει των δικών της προβλέψεων αναμένεται να παρουσιάσουν αύξηση της τάξεως του 17,7% και να φτάσουν στα 60 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v