Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Τα 5,25 ευρώ τιμή στόχος από Εγνατία ΑΧΕ

Με βάση τις εκτιμήσεις της Εγνατίας ΑΧΕ κινήθηκαν τα ενοποιημένα αποτελέσματα της Jumbo για την περίοδο από 1 Ιουλίου 2003 έως 31 Δεκεμβρίου 2003, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της η χρηματιστηριακή, η οποία αποδίδει τιμή στόχο τα 5,25 ευρώ.

Jumbo: Τα 5,25 ευρώ τιμή στόχος από Εγνατία ΑΧΕ
Στο πλαίσιο των εκτιμήσεων της Εγνατίας ΑΧΕ κινήθηκαν τα ενοποιημένα αποτελέσματα της Jumbo για την περίοδο από 1 Ιουλίου 2003 έως 31 Δεκεμβρίου 2003, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της η χρηματιστηριακή, η οποία αποδίδει τιμή στόχο τα 5,25 ευρώ.

Ειδικότερα, στην ανάλυσή της με ημερομηνία 18 Φεβρουαρίου, η Εγνατία ΑΧΕ αναφέρει ότι η Jumbo ανακοίνωσε πολύ καλά αποτελέσματα για το διάστημα αυτό και παραμένει η κυρίαρχη εταιρία στην εγχώρια αγορά παιχνιδιών. Οι ενοποιημένες πωλήσεις σημείωσαν άνοδο 20,8% και τα προ φόρων κερδη μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας 27,4%.

Παράλληλα, η Εγνατία ΑΧΕ επισημαίνει πως η γενικότερη θεώρησή της για την εταιρία είναι θετική, εκτιμώντας μάλιστα ότι η Jumbo θα κατορθώσει να ανταποκριθεί, εάν όχι και να υπερβεί, τους στόχους για το έτος.

Η Jumbo κατέχει μερίδιο μεγαλύτερο του 26% στην ελληνική αγορά παιχνιδιών, βρεφικών ειδών, ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου, ειδών δώρου καθώς και άλλων εποχιακών προϊόντων, το μέγεθος της οποίας ανέρχεται σε περίπου 650 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v