Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση της ΕΕΤ με την ΕΧΑΕ

Aνταλλαγή απόψεων και καμία λήψη συγεκριμένης απόφασης περιελάμβανε τελικώς η χθεσινή συνάντηση στην Ελληνική Ενωση Τραπεζών μεταξύ εκπροσώπων της ΕΕΤ και της ΕΧΑΕ.

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση της ΕΕΤ με την ΕΧΑΕ
Aνταλλαγή απόψεων και καμία λήψη συγκεκριμένης απόφασης περιελάμβανε τελικώς η χθεσινή συνάντηση στην Ελληνική Ενωση Τραπεζών μεταξύ εκπροσώπων της ΕΕΤ και της ΕΧΑΕ.

Οι δυσχέρειες που η διεθνής κρίση έχει προκαλέσει και στη λειτουργία των ΑΧΕΠΕΥ ήταν κύριο σημείο στο οποίο στάθηκαν οι δύο πλευρές, με τα μέλη του ΧΑ να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την έλευση των remote members στην εγχώρια αγορά, ειδικά στην παρούσα δύσκολη περίοδο, με ευκολότερους όπως είπαν όρους από αυτούς που ισχύουν για τις ελληνικές εταιρείες, όπως για παράδειγμα τα περιορισμένα έξοδα που έχουν για δραστηριοποίηησ στην Ελλάδα.

Το επιχείρημα των εκπροσώπων της ΕΧΑΕ έκανε λόγο για αυξημένες εισφορές στο Επικουρικό από πλευράς αλλοδαπών μελών, καθώς και επιπλέον έξοδα τα οποία δεν έχουν οι ημεδαπές εταιρείες.

Συζήτηση έγινε και για την επικείμενη αλλαγή στον προσδιορισμό της τιμής κλεισίματος των εταιρειών μεγάλης κεφαλαιοποίησης, απόφασης που αναμένεται να τεθεί σε ισχύ μόλις λάβει και τη σχετική έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v