Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Ο τραπεζικός κλάδος στο επίκεντρο

Διίστανται οι απόψεις των αναλυτών για την πορεία που θα ακολουθήσει σήμερα το ΧΑ. Μερίδα εξ αυτών αναμένει ανάκαμψη, λόγω Wall, ενώ άλλοι "βλέπουν" κίνηση σε χαμηλότερο επίπεδο. Στο επίκεντρο ο τραπεζικός κλάδος.

ΑΧΕ: Ο τραπεζικός κλάδος στο επίκεντρο
Διίστανται οι απόψεις των αναλυτών για την πορεία που θα ακολουθήσει σήμερα το ΧΑ. Μερίδα εξ αυτών αναμένει ανάκαμψη, λόγω Wall, ενώ άλλοι "βλέπουν" κίνηση σε χαμηλότερο επίπεδο. Στο επίκεντρο θα παραμείνει ο τραπεζικός κλάδος. Πιο αναλυτικά:

Ανάκαμψη της Σοφοκλέους, μετά τα κέρδη που κατέγραψε χθες η Wall Street, αναμένει για σήμερα η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκεται η μετοχή της Eurobank, λόγω των αποτελεσμάτων 2008 που ανακοίνωσε χθες.

Θετικό ξεκίνημα της συνεδρίασης, με τον τελικό τόνο να δίνεται από τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές, αναμένει για σήμερα η Alpha Finance.

Από χαμηλότερο επίπεδο εκτιμά η Proton Bank πως θα ανοίξουν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, αναμένοντας σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο ξεκίνημα και για την Σοφοκλέους, με τον τραπεζικό κλάδο να βρίσκεται στο επίκεντρο, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Eurobank.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,24% στις 1.507 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 109 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v