Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie:Τιμή - στόχο τα 26,3 ευρώ από Εγνατία

Τιμή-στόχο τα 26,3 ευρώ και σύσταση ”συσσώρευση” διατηρεί η Εγνατία ΑΧΕ για τη μετοχή της Folli Follie σε ανάλυσή της (17/02) όπου μεταξύ άλλων εκτιμά πως ο κύκλος εργασιών του ομίλου της Folli Follie το 2003 θα παρουσιάσει αύξηση 21% με τα καθαρά κέρδη να ενισχύονται σημαντικά κατά 65%.

Folli Follie:Τιμή - στόχο τα 26,3 ευρώ από Εγνατία
Την τιμή – στόχο των 26,3 ευρώ και τη σύσταση ”συσσώρευση” διατηρεί η Εγνατία ΑΧΕ για τη μετοχή της Folli Follie, καθώς εκτιμά ότι διαπραγματεύεται με σημαντικό discount σε σχέση με τις ευρωπαϊκές ομοειδείς εταιρίες, γεγονός το οποίο η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει ”αδικαιολόγητο”.

Όπως αναφέρει η Εγνατία χρηματιστηριακή στην ανάλυσή της με ημερομηνία 17 Φεβρουαρίου 2004 τα αποτελέσματα 2003 της Folli Follie αναμένονται ισχυρά.

Σημειώνεται πως η Folli Follie θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της χρήσης 2003 αύριο μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Αναλυτικότερα, η Εγνατία ΑΧΕ τονίζει πως μέχρι και το εννεάμηνο του 2003 η εταιρία προσπέρασε με εντυπωσιακό ρυθμό τις όποιες αντιξοότητες της παγκόσμιας αγοράς, και δεν αναμένεται καμία αρνητική έκπληξη για το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Folli Follie αναμένεται να καταγράψει αύξηση 21% και να φτάσει στα 159,2 εκατ. ευρώ, παρά τις αρνητικές επιπτώσεις από το ”ισχυρό” ευρώ έναντι των αντίστοιχων νομισμάτων στις αγορές που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Τα EBITDA αναμένεται να ενισχυθούν σε ετήσια βάση κατά 26% και να φτάσουν στα 50,2 εκατ. ευρώ κυρίως ως αποτέλεσμα του ενδυναμωμένου γεν σε σχέση με το δολάριο καθώς και του ευνοϊκότερου μίγματος προϊόντων για το σύνολο του έτους.

Τα καθαρά κέρδη εκτιμάται πως θα παρουσιάσουν σημαντική άνοδο 65%, διαμορφούμενα στα 42,5 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v