Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Τιμή - στόχος τα 20,8 ευρώ από Marfin

Τιμή - στόχο τα 20,8 ευρώ και σύσταση ”outperform” δίνει η Marfin Hellenic για τη μετοχή της Intralot, ενώ σχολιάζοντας την επίσημη άδεια που έλαβε η εταιρία για λειτουργία στη Μάλτα αναφέρει πως η συνεχιζόμενη επέκτασή της στο εξωτερικό είναι σημαντική.

Intralot: Τιμή - στόχος τα 20,8 ευρώ από Marfin
Σύσταση ”outperform” και τιμή – στόχο τα 20,8 ευρώ διατηρεί η Marfin Hellenic για τη μετοχή της Intralot, όπως αναφέρει στο πρωινό της report με ημερομηνία 18 Φεβρουαρίου 2004.

Η χρηματιστηριακή σχολιάζοντας την επίσημη άδεια για λειτουργία των εθνικών αριθμολαχείων της Μάλτας που έλαβε η Intralot αναφέρει πως η εν λόγω αγορά φτάνει στα περίπου 50 εκατ. ευρώ, ενώ συμπληρώνει πως η εταιρεία θα εισάγει στη συγκεκριμένη αγορά αφενός μια σειρά από τα παιχνίδια που διαθέτει και αφετέρου πως σκοπεύει να τα προσφέρει και μέσω εναλλακτικών δικτύων (όπως το internet, κινητή τηλεφωνία κτλ.).

Σύμφωνα με την Marfin Hellenic και με την προϋπόθεση ότι οι συνθήκες στη Μάλτα θα είναι ανάλογες με αυτές της ελληνικής αγοράς το περιθώρια των EBITDA της μαλτέζικης εταιρίας (σε πλήρη λειτουργία της) τοποθετείται στο περίπου 20%.

Σημειώνεται πως η συνολική επένδυση της Intralot στη Μάλτα αναμένεται να φτάσει στα 30 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένης και της 8ετούς άδειας, το κόστος της οποίας ανήλθε στα 18,5 εκατ. ευρώ.

Η Marfin Hellenic χαρακτηρίζει σημαντική τη συνεχιζόμενη επέκταση της Intralot στο εξωτερικό, ενώ επισημαίνει πως η τιμή – στόχος των 20,8 ευρώ ανά μετοχή βασίζεται στις θυγατρικές που ενοποιεί η εταιρία στην παρούσα φάση.

Επίσης, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως η Intralot αναμένεται να ενοποιήσει έναν αριθμό από τις νέες της λειτουργίες την τρέχουσα χρονιά, κίνηση η οποία αναμένεται να δώσει ώθηση στις προβλεπόμενα κέρδη και ενδεχομένως να ενισχύσει και την αποτίμηση της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v